Scroll to top
- 10 %

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris 550 Indy Adventure 155 '18

Promo fara TVA
7623 EUR

TVA inclus
9071 EUR

fara TVA
8470 EUR

TVA inclus
10079 EUR

Oferta in limita stocului disponibil!

Polaris 550 Indy Adventure 155 este un snowmobil din gama Adventure cu 2 locuri cu motor de 544cc. Modelul se remarcă prin colecția bogată de feature-uri moderne precum șasiul Pro-Ride ușor și perfect echilibrat, skiurile late Pro-Float, șaua Indy Pro-Ride cu suprafață mărită pentru confortul pilotului și al pasagerului, bara față din aluminiu ranforsat și parbrizul fumuriu și înalt. În plus, caracterul utilitar al snowmobilului este evidențiat prin prezența portbagajului de aluminiu pe spate și a cutiilor laterale de depozitare. Toate aceste specificații, alături de schema de culoare serioasă cu negru și argintiu, fac din Polaris 550 Indy Adventure 155 o opțiune viabilă pentru o gamă largă de aplicații, potrivit atât pentru sarcini utilitare pe lângă cabană, cât și pentru o plimbare la sfărșit de săptămână alături de prieteni sau familie.


- motor de 544cc cu 2 cilindri, răcire cu ventilator
- suspensii față Pro-Ride RMK cu amortizor RYDEFX MPV
- suspensii șenilă cu amortizor RYDEFX MPV, cursă de 380mm
- aprindere DC SDI
- șenilă Cobra cu profil de 41mm, lungime de 155 inch
- pornire electrică
- marșarier electronic PERC
- încălzitoare mâini reglabile
- șa Indy Pro-Ride
- parbriz Indy Pro-Ride, înalt de 20 inch, fumuriu
- rezervor de combustibil de 43.5L
- 2 locuri
- ghidon One-Piece
- oglinzi retrovizoare
- greutate de 246cm
- afișaj digital
- bară de tractare pe față
- portbagaj de aluminiu
- cutii laterale pentru depozitare
- priză de 12V (accesoriu)
- skiuri late Pro-Float
- șasiu Pro-Ride

2 ani garantie, snowmobil de vanzare si in rate

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : FAN Engine 550, 2 cilindri
Capacitate : 544 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 43,5 l
Racire : cu ventilator
Transmisie : chaincase
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : Pro-Ride RMK, amortizor RYDEFX MPV
Suspensie spate : cu amortizor RYDEFX MPV
Lungime : 3359 mm
Latime : 1220 mm
Inaltime : 1420 mm
Greutate : 246 KG
Garda la sol : 229 mm
An : 2018
Culori : negru
Skiuri : PRO FLOAT
Senile : 381 X 3937 X 41 COBRA
Tip Snowmobil : TOURING

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.