Scroll to top

Stiri Recente

Casca moto este indiscutabil una dintre cele mai importante echipamente pentru...

  Modelele side by side Polaris RZR sunt recunoscute pentru performanțele dovedite pe orice teren off road, ceea...

SSV Maverick Turbo 2019 - atuuri in offroad


UTV-ul Can-Am Maverick Turbo 2019 face parte din colecția de modele high-performance ale producătorului canadian și va pune în valoare potențialul oricărui rider pasionat de viteză pe trasee solicitante. Dacă vă întrebați cât de puternic este acest side by side modern, pregătiți-va să rămâneți uimiți: Maverick Turbo deține 120 cai putere și se bazează pe un răspuns precis la comenzi, fiind pregătit să sfideze orice provocări.

În primul rând, modelul 2019 Can-Am Maverick Turbo are în dotare motorul Rotax® ACE (Advanced Combustion Efficiency) cu turbo compresor, 900cc, 3 cilindri, pe răcire cu lichid, EFI (Electronic Fuel Injection) și prevăzut cu filtru de aer de înalta performanță Donaldson. Ca și restul gamei, include sistemul inteligent de control la accelerație iTC (Intelligent Throttle Control) cu rol în creșterea manevrabilitatii pe cele mai accidentate terenuri chiar și la rularea cu viteze foarte mari.

Motorul vine cuplat la cutia automată CVT cu sistem Quick Response X (QRS-X) cu flux de aer înalt și trepte de viteze L / H / N / R / P. Pilotul are la dispoziție modurile selectabile 2WD / 4WD și diferențial față blocabil cu Visco-Lok. Nu lipsește nici servodirectia DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering).

Lista de echipamente superioare continuă cu suspensiile moderne față și spate cu amortizoare Fox 2.5 Podium Piggyback și frânele puternice hidraulice pe disc ventilate.

Șasiul din oțel Dual-Phase 980 depășește orice concurență fiind mai rigid cu 53% și mai ușor cu 20% în comparație cu cel mai apropiat competitor al său de pe piață la ora actuală, conform constructorului.

Cutia QRS-X CVT compactă a fost calibrată să lucreze cu turbocompresorul pentru a elimina orice întreruperi de cuplu care i-ar putea putea încetini pe entuziaștii vitezei și adrenalinei.

La interior, se poate spune fără a insista asupra detaliilor că acest UTV 900cc are tot ce îi trebuie pentru a oferi cele mai bune condiții pentru pilot și un coechipier.

Nu în ultimul rând, de la prima vedere acest model din gama SSV Can-Am 2019 impresionează printr-un look cool, reușind să se încadreze în exigențele estetice ale riderilor pretențioși preocupați și de acest acest aspect, pe lângă performanțe. Maverick Turbo vine cu o schemă de culoare atrăgătoare pe alb captând orice privire.

În concluzie, indiferent că aveți în plan o aventură pe poteci de pădure, un traseu montan sau o călătorie în dunele de nisip, Maverick Turbo 2019 este exact vehiculul 4x4 offroad capabil să ofere performanțe dovedite și să contribuie la o expediție reușită.

 

 

 

Tag-uri

maverick turbo 2019, can am, utv,