Scroll to top

Stiri Recente

Nu doar cei care trebuie sa se ocupe de gospodarie sau...

Programul Rabla 2020 este compus din Rabla Clasic si Rabla Plus....

Castile LS2, alegerea motociclistilor de pretutindeni


Casca moto este indiscutabil una dintre cele mai importante echipamente pentru un motociclist preocupat de siguranță. Atunci când alegeți o cască trebuie să țineți cont de mai mulți factori, iar exceptând mărimea și tipul de model care se pretează în funcție de necesități (există căști moto special create pentru cross, pentru oraș etc.), este esențial ca modelul ales să ofere confort la purtare.

Lider pe segmentul de căști moto, producătorul LS2 vine în întâmpinarea unor tipologii extrem de diversificate de rideri, astfel încât oricine caută să își ia o cască nouă are la dispoziție o paletă foarte bogată de modele, de la căști destinate piloților de cross și enduro până la variante care se adresează utilizatorilor care întreprind zilnic drumuri prin oraș.

Înainte de a fi lansat pe piață, fiecare model de cască moto LS2 este supus unor teste minuțioase ca o garanție a calității și performanței. La crearea fiecărei colecții LS2 se folosesc materiale de înaltă calitate, durabile și flexibile punându-se accent totodată și pe design. Cu o grafică în trenduri, bine ventilate și cu o greutate ușoară, modelele de căști touring, modulare, open-face, de curse etc. ale brandului au rolul de a vă întregi experiența de riding, de a oferi protecție sporită și de a vă ajuta să vă puneți potențialul în valoare în orice condiții, fie că vorbim de întreceri sau de simple plimbări pe două roți.

În concluzie, riderii de motociclete în căutarea unei căști performante au toate motivele să opteze pentru un model din gama LS2.

 

Tag-uri

casti moto, ls2 helmets, casca moto,