Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot ptylenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris 800 RMK Assault 155 3 Inch '17

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Posibilitate factura externa

Polaris 800 RMK Assault 155 3" 2017 - Snowmobil mountain categoria 800cc, 800 RMK Assault 155 este construit pentru a rezista condițiilor extreme de teren și vreme. Dur și rezistent, perfect pentru sărituri și manevre profesioniste, domină orice traseu pe care își face apariția lăsând în urmă toate obstacolele. Pus în mișcare de motorul Cleanfire 800 HO de 795cc ce îi oferă o accelerație de invidiat, se face remarcat prin manevrabilitatea incredibilă și controlul sporit în situații grele datorită suspensiilor Axys RMK cu amortizoare Walker Evans și a sistemului de frânare pe disc tip Axys RMK LWT. Greutatea redusă, skiurile Gripper și șenila Series 6 cu profil de 2.6 inch vă permit să vă mișcați în voie printre nămeți fără a vă solicita, iar ghidonul cu încălzitoare reglabile, șaua Pro-LITE și parbrizul jos vă vor da gradul de confort mult dorit. Adăugați specificațiilor un look dinamic și modern cu contururi fine și o schemă de culoare vibrantă și veți obține un snowmobil performant și atractiv, 800 RMK Assault 155, partenerul de încredere în situațiile extreme, care vă va ajuta să vă depășiți limitele de fiecare dată și să vă faceți remarcat.

Dotări standard:

- motor Cleanfire 800 HO de 795CC, 2 cilindri, răcire cu lichid, pe injecție
- sistem de securitate (accesoriu/opțiune)
- marșarier electronic PERC
- sistem de frânare pe disc tip Axys RMK LWT
- apărătoare de mâini
- ghidon High-Rise ProTaper cu încălzitoare reglabile pentru mâini
- greutate de 194Kg
- rezervor de combustibil de 43.5L
- skiuri Gripper
- pornire electrică (accesoriu/opțiune)
- parbriz jos Axys
- sistem de aprindere Clean-Fire 3D
- oglinzi retrovizoare (accesoriu)
- șa Pro-LITE
- amortizor față șenilă Walker Evans
- amortizor spate șenilă Walker Evans reglabil cu Piggyback Needle
- suspensie față Axys RMK reglabile, amortizoare Walker Evans reglabile cu Piggyback Needle, cursă de 254mm
- suspensie spate Axys RMK
- pornire manuală
- șenilă Series 6 cu profil de 2.6 inch, lungime 155 inch
- afișaj de bord mecanic/digital: vitezometru digital, turometru digital, indicator mecanic nivel combustibil, indicatori temperatură ridicată motor și nivel scăzut ulei
- priză 12V (accesoriu)
- sistem de evacuare în 3 etape VES cu Smart Actuator
- compartiment de transport sub șa

Snowmobil Polaris cu 2 ani garanție.

Snowmobil de vânzare și în rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 800 Cleanfire HO, 2 cilindri
Capacitate : 795 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 43.50 l
Racire : cu lichid
Transmisie : chaincase
Sistem pornire : manuala
Suspensie fata : AXYS RMK reglabila, amortizoare Walker Evans
Suspensie spate : AXYS RMK, amortizor Walker Evans
Frana spate : pe disc, AXYS RMK LWT
Lungime : 3327 mm
Latime : 1181 mm
Inaltime : 1247 mm
Greutate : 194 KG
An : 2017
Culori : portocaliu/negru
Skiuri : Gripper
Senile : 381 X 3937 X 66 SERIES 6
Tip Snowmobil : MOUNTAIN
Tip sasiu : AXYS RMK

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.