Care sunt principalele masuri de mentenanta pentru ATV-ul tau CFMOTO

Care sunt principalele masuri de mentenanta pentru ATV-ul tau CFMOTO

08.03.2023

Indiferent ca ai in plan sa explorezi noi teritorii off road sau ca ai in vedere simplificarea sarcinilor utilitare, primul lucru de care trebuie sa tii cont este ritualul de intretinere a vehiculului tau 4x4 CFMOTO. Nu este nici un procedeu complicat, nici nu iti va rapi mult timp. Insa te va scapa de cheltuieli neprevazute in cazul unei defectiuni.

  • Anvelope si frane

Cu certitudine, anvelopele offroad impun o verificare minutioasa. Asigura-te ca presiunea cauciucurilor se incadreaza in parametrii optimi, verifica gradul de uzura sau orice eventuale urme care pot anunta probleme!

Functionarea sistemului de franare. Nu neglija importanta inspectarii periodice a franelor. Un tehnician in domeniu va sti exact cum sa procedeze pentru a curata sistemul de franare, pentru a verifica nivelele fluidelor, starea discurilor etc.

Echipa noastra specializata in domeniul ATV-urilor si SxS-urilor iti pune la dispozitie o gama diversificata de consumabile: uleiuri, filtre de ulei, filtre de aer, produse curatare si intretinere, acumulatori, bujii, pipe, placute de frana, filtre de benzina etc.

  • Filtre, fluide si lubrifianti

Motoarele Rotax sunt construite pentru a furniza putere de invidiat, insa in lipsa unui nivel suficient de ulei curat nu vor fi ferite de o deteriorare timpurie. Uleiul trebuie schimbat mai des in cazul in care esti fan al distractiei pe trasee noroioase, prafuite sau daca transporti in mod regulat incarcaturi grele. De asemenea, la fiecare cinci ani se impune inlocuirea lichidului de racire pentru motor.

Filtrul de aer reprezinta o componenta esentiala si de obicei se verifica la un an. Daca nu tii cont de importanta sa, nu este exclus sa ai de-a face mai tarziu cu un impact negativ asupra performantelor motorului si a economiei de consum.

  • Cureaua

Inspectarea curelei si transmiei CVT este un alt pas decisiv in mentenanta unui ATV CFMOTO. Murdaria si reziduurile pot conduce la supraincalzirea sistemului CVT.

  • Livrarea puterii - verifica starea bateriilor in mod periodic pentru a preveni problemele!


Adopta o rutina de intretinere a ATV-ului tau CFMOTO pentru o functionare optima!

Te-ar putea interesa si:

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. Evenimentul a...

Citeste mai mult