Scroll to top

Stiri Recente

Nu doar cei care trebuie sa se ocupe de gospodarie sau...

Programul Rabla 2020 este compus din Rabla Clasic si Rabla Plus....

SXS Can-Am Maverick Sport 2019: construit pentru trail riding


Vehiculele SXS din linia 2019 Can-Am Maverick Sport aduc performanțe dovedite în ceea ce privește manevrabilitatea și controlul la pilotarea pe trasee off road diversificate, pretandu-se atât pentru simple plimbări de agrement, cât și pentru o aventură plină de viteză și senzații extreme.

Modelele side by side Maverick Sport se caracterizează prin lățimea de 60 inch (152,4 cm) fiind potrivite pentru accesarea celor mai puțin umblate cărări. Prin lansarea modelelor SXS sport, producătorul canadian rămâne fidel promisiunii de a livra câte un nou SSV la fiecare șase luni timp de patru ani.

Constructorul a lansat două pachete - standard și DPS care propun explorarea celor mai dificile drumuri beneficiind de dotări și sisteme avansate astfel încât riderul, singur sau în compania prietenilor, se poate concentra asupra valorificării potențialului său în off road și asupra creării unor amintiri demne de povestit altor entuziaști ai sporturilor off road.

În calitate de Senior VP al departamentului de Strategie globală de produs, Bernanrd Guy a precizat că „noul Can-Am Maverick Sport este cel mai performant side by side proiectat pentru trail riding”. „Prin ingeniozitatea echipei de ingineri Can-Am, cu puterea motoarelor Rotax și manevrabilitate și confort la standarde înalte, modelele SXS Maverick Sport sunt alegerea perfectă pentru cei care nu se dau înapoi din fața provocărilor”.

Modelul de bază 2019 Can-Am Maverick Sport 1000 se distinge prin dotarea cu motorul Rotax V-twin 1000cc 75cp, în vreme ce modelul DPS este disponibil cu o versiune de 100cp.

Ambele pachete sunt calibrate petru pilotare sportivă și pun accent pe precizie, stabilitate și tracțiune. Modelul de baza se caracterizează printr-o schemă de culoare atractivă pe alb, iar pachetul DPS vine cu schemele de culoare Can-Am Red (roșu) sau Sunburst Yellow (galben).

Adepții off road-ului au la dispoziție o gama variată de aproape 150 de accesorii pentru a-și personaliza vehiculul Maverick Sport în funcție de preferințe și necesități.

Tag-uri

sxs, can am, maverick sport 1000, ssv, 1000cc,