Scroll to top

Stiri Recente

ATV-urile sunt concepute pentru pilotare off road. Fie ca utilizezi vehiculul...

Nu doar cei care trebuie sa se ocupe de gospodarie sau...

Cum te poti servi de o remorca pentru ATV?


Nu doar cei care trebuie sa se ocupe de gospodarie sau au o ferma au nevoie de remorci. Paleta vasta de remorci ATV Iron Baltic ofera calitate si accesibilitate pentru diferiti utilizatori, de la cei care necesita ajutor pentru transportul de hrana pentru animale, pana la diverse aplicatii de munca in medii offroad solicitante sau industriale.

Remorca ATV este prin excelenta destinata transportului de ATV-uri. In general, o remorca poate avea masa maxima autorizata intre 500 si 1300 kg, detinand o sarcina utila intre 300 si 900 kg. Ca o particularitate, remorcile ATV sunt mai ridicate de la sol in comparatie cu cele obisnuite si sunt echipate cu cauciucuri speciale pentru terenuri accidentate.

In primul rand, amatorii de intreceri cu ATV-uri si UTV-uri trebuie sa se orienteze pentru o modalitate de transport eficienta si sigura a vehiculului offroad pe care il poseda, intrucat din punct de vedere legal aceste vehicule nu se pot conduce pe drumurile publice.

ATV-urile pot fi folosite in domenii diferite, de la agrement pana la treburile usoare din preajma gospodariei sau a fermei personale.

Iron Baltic produce remorci ATV construite special pentru vehicule 4x4 offroad de tip ATV sau UTV. In functie de necesitati si preferinte, puteti opta fie pentru o remorca ATV de dimensiuni mici, cu o capacitate de incarcare de pana la 400 kg, fie pentru o remorca solida cu o capacitate de incarcare de pana la 500 kg.

src=

Remorcile ATV marca Iron Baltic sunt proiectate astfel incat sa se conformeze caracteristicilor tehnice ale celor mai importante marci de ATV-uri, cum ar fi Can-Am, Polaris, Yamaha, Kawasaki etc.

Remorcile ATV fabricate de Iron Baltic au avantajul de a largi spectrul de utilizari ale ATV-urilor. Asadar, iata cum puteti folosi o remorca ATV ca accesoriu al modelului de ATV pe care il aveti in garaj:

  • Pentru transportul de incarcaturi mici
  • Remorcile ATV isi dovedesc utilitatea la gradinarit, pomicultura, agricultura, silvicultura etc. facilitand transportul de unelte sau de resturi vegetale
  • Pentru transportul de hrana pentru animale
  • Pentru transportul stupilor
  • Pentru transportul de fructe si legume
  • Pentru transportul de lemne si materiale voluminoase de constructie

src=

Modelele de remorci ATV Iron Baltic au devenit in timp extrem de populare multumita rezistentei de exceptie, marimii si utilizarilor multiple.

Recomandari:

  • Pentru transportul pietrisului, al lemnului sau al resturilor menajere va indicam remorcile ATV cu bascula
  • Pentru terenuri accidentate, se recomanda utilizarea de remorci off road / ATV care vin dotate cu sasaiu proiectat pentru a sustine in conditii optime greutati mari, cu suspensii si bare puternice.

ATVRom pune la dispozitia celor interesati o colectie bogata de remorci ATV provenind de la producatori de renume ca Iron Baltic, Shark Accessories, Neptun, Pop Industry, Altii si Martz, alaturi de accesorii remorci ATV disponibile la un raport excelent pret-calitate.

src=

Tag-uri

remorci atv, iron baltic, off road,