Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Yamaha

Yamaha SXR 200 SnoScoot ES '20

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Yamaha SXR 200 SnoScoot ES '20 a fost creat pentru a se potrivi riderilor juniori (8+). Ofera o pozitie de pilotaj exelenta pentru echilibru si control, motor linistit 200cc OHV in 4 timpi, sistem de pornire electric - usor pentru cei mici, incalzire de mana pentru a-ti distractie prelungita, suspenise frontala dubla spirala si schiuri din plastic, frana cu disc hidraulic si ambreiajul CVT  centrifugal sunt doar cateva dintre avantajele pe care SXR 200 le poseda. Ofera-i juniorului tau cele mai palpitante si pline de emotie momente in anotimpul rece.

 

Caracteristici tehnice:

 • motor 1cilindru, 4 timpi /192, o supapa
 • combustibil benzina
 • cutie de viteza automata CVT
 • racire cu aer
 • rezervor 33 litri
 • sistem de pornire electric
 • frana spate disc hidraulic
 • suspensie fata furci duble, amortizoare duble twin tube, cursa 114 mm
 • suspensie spate glisiera, arc de torsiune, amortizoare duble twin tube, cursa 216 mm
 • dimensiuni: 2134x914x914mm
 • senile Camso Cobra 2363x254x25.4mm
 • manere incalzite
 • tip snowmobil Sport

 

2 ani garantie, snowmobil de vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 2 timpi
Capacitate : 192 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : CVT
Rezervor : 8.33 l
Racire : cu aer
Sistem pornire : CDI
Suspensie fata : Dublu brat
Frana spate : Disc hidraulic
Lungime : 2134 mm
Latime : 914 mm
Inaltime : 914 mm
An : 2020
Culori : albastru, verde
Senile : 2363x254x25.4 Camso Cobra
Tip Snowmobil : SPORT UTILITY

Despre Yamaha

Ascensiunea numelui "Yamaha" in lumea motor-sportului se datoreaza  lui Genichi Kawakami, primul  presedinte al grupului. El este primul fiu al lui Kaichi Kawakami, presedintele companiei Nippon Gakki, care se ocupa de instrumente muzicale si electronice.

In anul 1953, Genichi si-a manifestat intentia sa largeasca aria de produse, deoarece dispunea de capital si in mintea sa ramasese intiparita amintirea colaborarii in domeniul aviatic, dublata de sentimentul ca era imperios necesar sa-si diversifice productia. Atunci a inceput sa cerceteze piata in cautarea de noi oportunitati. Dupa multe vizite in SUA, Genchici Kawakami s-a decis ca piata ofera multe posibilitati, dar cea care i-a parut cea mai profitabila ar fi aceea de a crea motociclete.

Avand ca Motto: "Daca ai de gand s-o faci, asigurate ca este cea mai buna", au inceput constructia primei motociclete. In august 1954 primul  model era finalizat, avand numele de Yamaha YA-1. Motorul era unul de 125cc, cu racire pe aer si cu un singur cilindru. Odata finalizat a fost supus unui test de 10000 de kilometrii ca sa se asigure ca produsul lor este de cea mai buna calitate. Testul a fost trecut cu brio si din acel moment calea le era deschisa.

In anul 1956 al doilea model era deja gata sub numele de Yamaha YC1. Avea un motor de 175cc, un singur cilindru in doi timpi. In 1957 Yamaha a lansat modelul YD1 de 250cc cu doi cilindri in doi timpi.

In 1958 "Yamaha" a devenit primul producator japonez care intra in competitiile internationale castigand un impresionant loc 6 in SUA la cursa Catalina Grand Prix. Imediat compania americana Cooper Motors a inceput sa comercializeze modelele YD-1 si MF-1 (500cc, doi timpi, un cilindru). Doi ani mai tarziu, Yamaha incepe sa vanda prin dealeri in toata America. In 1960 atentia lui Genichi a fost atrasa de domeniul maritim si a inceput sa construiasca diferite ambarcatiuni. A folosit noi motoare si ca o premiera s-a apelat la fibra de sticla ramforsata (FRP). Primele modele au fost: CAT-21, RUN-13 si P-7. In 1972 Yamaha colaboreaza cu Toyota si aduc la viata masina sport cunoscuta peste tot in lume: Toyota 2000  GT.

Modelul  de motocicleta DT-1 este considerat ca fiind primul cu adevarat de off-road. El reflecta puterea ideeilor originale, a  dorintelor puternice, tinand cont si de dorintele consumatorilor. In anii ce-au urmat Yamaha si-a continuat expansiunea incepand sa produca snowmobile, ATV-uri, kart-uri, generatoare si multe altele, fapt pentru care in acest moment beneficiaza de un renume la nivel mondial.