Garantie Extinsa

Garantia extinsa este un serviciu optional, contra cost, oferit tuturor clientilor care achizitioneaza un produs din categoriile desemnate. Cele trei optiuni de acoperire ale extinderii de garantie va vor scapa de griji din momentul semnarii contractului, deoarece vin in completarea garantiei de 2 ani oferita de producator. Este o facilitate care adauga unul, doi sau trei ani suplimentari la garantia de producator, pentru marcile desemnate contra unor costuri modeste.

 

1."Garantia extinsa" reprezinta, de fapt, inca unul, doua sau trei niveluri de protectie cu care va puteti dota vehiculul.

2.Garantia extinsa se acorda doar pentru defectiunile cuprinse in carnetul de service si garantie si nu include operatiunile de curatire, mentenanta, intretinere sau asistenta tehnica, cu exceptia situatiilor in care este precizat altfel intr-un contract de service separat.

3.Nu constituie obiectul garantiei subansamblele si materialele consumabile (precizate in carnetul de service si garantie), accesorii (aferente modelului achizitionat).

4.Pentru a putea beneficia de garantia extinsa este obligatorie prezentarea certificatului de garantie extinsa insotit de factura de achizitie (copie). Poate fi necesar ca produsul sa fie insotit de toate accesoriile cu care s-a livrat.

5.Atat garantia data de producator cat si garantia extinsa se acorda in conditiile specificate in carnetul de service si garantie

 

Garantie extinsa pentru ATV / SXS / Motociclete CFMOTO.

 

Costuri

 

  1. Extinderea garantiei - de la 2 la 3 ani (extinderea garantiei cu 1 an) - 200 EUR
  2. Extinderea garantiei- de la 2 la 4 ani (extinderea garantiei cu 2 ani) - 399 EUR
  3. Extinderea garantiei- de la 2 la 5 ani (extinderea garantiei cu 3 ani) - 499 EUR