KTM anunta deschiderea inscrierilor pentru Seriile e-Motocross Juniori 2024

KTM anunta deschiderea inscrierilor pentru Seriile e-Motocross Juniori 2024

20.02.2024

Cu suport complet din partea KTM, Seriile e-Motocross Juniori revin pentru sezonul 2024 si, de ieri, inregistrarile s-au deschis oficial pentru tinerii care concureaza cu modelul KTM SX-E 5 pentru a-si asigura unul din cele 40 de locuri la linia de start. Competitia e-motorsport de 5 runde a devenit incredibil de populara de la debutul sau in 2021 si se adreseaza juniorilor pasionati de motocross intre 6-8 ani. Acest eveniment sportiv se desfasoara alaturi de anumite competitii din calendarul Campionatului Mondial de MXGP. 


Seriile continua sa utilizeze formatul de o zi pentru fiecare runda in 2024, iar riderii lui KTM SX-E 5 sau al unui model echivalent vor incepe fiecare eveniment cu o sesiune de calificari cronometrata. Apoi, dupa ce ambele moto sunt complete, punctele sunt calculate pentru cei trei raceri din top care vor urca pe podiumul MXGP pentru a celebra rezultatele. 


MGXP-ul Frantei de pe 19 mai gazduieste deschiderea de sezon, urmand ca restul de patru competitii sa se desfasoare in timpul verii. O varietate de circuite clasice figureaza in calendar si fiecare cursa va avea loc in fata a mii de fani, alte mii putand urmari cursele online. 


Prin atragerea unui lineup international in fiecare an, Seriile e-Motocross pentru Juniori pot fi descrise ca un adevarat succes. Inscrierile pentru editia 2024 sunt acum deschise si organizatorii se asteapta ca toate cele 40 de locuri sa se ocupe rapid. Unicele cerinte pe care trebuie sa le intruneasca fiecare concurent sunt sa ia parte la minim trei runde si sa aiba intre 6-8 ani. 

 

Fiecare tanar rider care concureaza pe o motocicleta KTM pentru copii model electric SX-E 5 va primi o selectie cool de imbracaminte din gama KTM PowerWear. Fiecare echipament din colectie este conceput cu aceeasi intentie de a castiga precum modelele KTM motocross.  

 

 


Riann Neveling – Director KTM Global Marketing: „Acest an marcheaza a patra editie a Seriilor e-Motocross pentru Juniori. Feedback-ul pe care il primim legat de competitie este mereu pozitiv si nu ma indoiesc ca acest lucru va continua si in 2024. Stim ca formatul este cel potrivit. Cea mai distractiva parte este ca fiecare tanar rider are oportunitatea de a concura pe un circuit MXGP in aceeasi zi ca eroii seniori de curse. Seria permite KTM sa-si arate angajamentul in domeniul cercetarii si dezvoltarii pentru e-mobilitate. Faptul ca multi din riderii de anul trecut aleg sa concureze cu motocicleta cu un dirt bike electric KTM SX-E 5 arata ca acest modelul este competitiv. Ne aflam la distanta de numai cateva luni de prima runda si sunt sigur ca Seriile e-Motocross pentru Juniori 2024 vor fi un alt mare succes”. 

 


Calendar – 2024 Junior e-Motocross Series

Runda 1: 19 May – MXGP Franta – St. Jean d-Angely
Runda 2: 2 June – MXGP Germania – Teutschenthal
Runda 3: 20 July – MXGP Republica Ceha – Loket
Runda 4: 21 July – MXGP Republica Ceha – Loket
Runda 5: 25 August – MXGP Elvetia – Frauenfeld


A inceput oficial sesiunea de inscrieri pentru Seriile e-Motocross Juniori 2024!

Te-ar putea interesa si:

Istoria KTM Duke

KTM, un nume de referinta in industria motocicletelor, celebreaza in 2024 un moment remarcabil: 30 de ani de inovatie si excelenta incepand cu lansarea modelului DUKE.De la debutul cu KTM 400 DUKE si KTM 620 DUKE in anii 1990, pana la impresionantul ...

Citeste mai mult