UTV Linhai T-Boss 570 EPS 2023

UTV Linhai T-Boss 570 EPS 2023

14.03.2023

UTV-ul Linhai T-Boss 570 EPS poate fi un parter potrivit pentru aplicatii foarte diversificate.

Modelul UTV Linhai T-Boss 570 EPS 2023 se face remarcat printr-un design modern cu accente sportive si ofera caracteristici de pilotare excelente, avand in dotare un motor fiabil si multiple echipamente standard. Acest nou model din familia de UTV-uri Linhai vine inzestrat cu un troliu electric puternic, dispune de plafon rezistent, parbriz si bena incapatoare de capacitate 200 kg. Toate aceste featuri il recomanda pentru orice cerinte si sarcini gospodaresti.

Sasiul robust, tractiunea 4x4, transmisia complet automata si servodirectia electronica EPS transforma UTV-ul Linhai T-Boss 570 intr-un aliat distractiv si usor de manevrat atunci cand doriti o aventura pe drumuri off road alaturi de unul sau doi coechipieri. Dotat cu servodirectie electronica EPS. 
Reprezinta, mai ales, un partener utilitar care va va avantaja indiferent de domeniu: in padure, la vanatoare, in constructii, pentru horticultura, terenuri de sport, intretinere parcuri si spatii publice, aprovizionare hoteliera la munte etc.

Linhai T-Boss 570 EPS este alimentat de un motor 499.5 cc, 2 cilindri, 4 timpi, SOHC, racit cu lichid + aer, pe injectie electronica cuplat la o cutie automata CVT. Beneficiaza de tractiune selectabila 2WD/4WD cu diferential blocabil pe fata si pe spate. 
In termeni de sasiu, este echipat cu suspensii independente, amortizoare hidraulice reglabile si frane pe discuri puternice. 

Cockpitul este modern dotat si confortabil, putand acomoda riderul si doi pasageri. Pachetul standard este completat de un acoperis rigid rezistent la UV, parbriz complet, bara de protectie pe fata, plase de siguranta pentru pilot si insotitori, bena basculabila, carlig de remorcare omologat, troliu electric de 1360 kg cu telecomanda. 

Optiuni de culoare disponibile: bej, gri, camuflaj.


UTV-ul Linhai T-Boss 570 EPS 2023 isi dovedeste eficienta in cadrul unor aplicatii de munca variate

Te-ar putea interesa si:

FOX RACING, aniversare de 50 de ani

Liderul global pe segmentul de imbracaminte si echipamente motocross si MTB, Fox Racing, celebreaza a 50-a aniversare platind omagiu viziunilor Honor Yesterday, Conquer Today, Invent Tomorrow. Ideea va prinde viata pe parcursul lui 2024 onorand eveni...

Citeste mai mult